OVER THECULTUREAGENDA

DSC_7778Ik ben Letice Braun, de persoon achter THECULTUREAGENDA. Ik ben in 2016 deze blog gestart nadat ik voor het International Filmfestival Rotterdam in Groningen, de opdracht kreeg te bloggen tijdens het evenement. Ik heb een achtergrond in Marketing en Communicatie en een sterke affiniteit met de kunsten.

Specifiek ben ik op masterniveau gespecialiseerd in kunsteducatie, kunstsociologie en dramaturgie. Ik heb mij op academisch niveau verdiept in de kunstvorm theater, maar identificeer mijzelf niet alleen met deze kunstvorm. Ik noem mijzelf eerder een ‘cultuur omnivoor’, die geïnteresseerd is in de diverse manieren waarop kunst en cultuur vorm krijgt.

Wat zie je van mij terug in deze blog?

In deze blog breng ik de innerlijke opwinding, die bij mij optreed wanneer ik in contact kom met kunst, in woorden. Soms ga ik ook met het publiek in gesprek en deel ik hun visies en meningen over de exposities of voorstellingen die ik bezoek.

Ik heb een enorme passie voor kunst! Dezelfde intensiteit kun je op professioneel vlak van mij verwachten. Ik hou mij op professioneel vlak graag bezig met: marketing en het doen van onderzoek naar culturele vraagstukken.


Advertenties