AMSTERDAM KLEZMER BAND

In de Vera Groningen was het gisteravond SUPER GEZELLIG! Zeven zeer getalenteerde feestmuzikanten van de Amsterdam Klezmer Band transformeerden de concertzaal, binnen no time, in een grote dansvloer! De diversiteit in muziek, professionaliteit en gezelligheid die de band met zich meebrengt is opmerkelijk. De humour en het plezier dat de band uitstraalt is aanstekelijk! Daarnaast zorgt het feit dat de muzikanten in leeftijd iets ouder zijn, zich traditioneel kleden en zelf helemaal los gaan op hun eigen muziek voor een grappige twist. Kortom, was het een onvergetelijke avond en zeker voor herhaling vatbaar.

De Amsterdam Klezmer Band zijn twintig jaar geleden begonnen als feestmuzikanten op straat en touren inmiddels de hele wereld rond. De band combineert verschillende (volks)muziekgenres, zoals: zigeunermuziek, Griekse of Turkse volksmuziek, jazz, fusion, polka en ska.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s