STERALLURES

One and two, you know what to do! Blije gezichten, dansende voetjes en vrolijk muziek, dat is waar velen aan denken bij tapdans. In een pakkende act laat Tappin-It Collective een andere kant zien van de tapping-wereld. In de strijd tegen de bekende tapstempel, breken de dansers de ketting en laten zij hun eigen stem horen. Een meeslepende act die alle zintuigen prikkelt.

“Het is iets waar wij persoonlijk mee te maken hebben op dit moment als tappers. Wij zijn als tappers op zoek naar iets nieuws, ons eigen ding, in plaats van datgene dat van ons verwacht wordt.” – Robin

Theatertapas - Try-Out Portretten by Andrea Hooymans 02192016 (2)


PUBLIEK AAN HET WOORD

“Theatertapas is een ontdekkingstocht, het was mijn eerste keer maar zeker niet de laatste. De tapdans vond ik heel erg verrassend. Het begon traditioneel en eindigde heel erg modern, dat had ik nooit verwacht bij zo’n dans. Ik vond het fantastisch, heel atletisch.” Angela

DSC_7788

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s