HET LABORATORIUMJASJE EN DE BOUWVAKKER

Het podium is kaal, Jasper en Saskia lopen onrustig langs elkaar heen. Thee wordt gezet, roze koek wordt gegeten, muziek gaat aan en dan weer uit. Ongeordend wordt in het wilde door Saskia en Jasper  van alles verplaatst. Saskia heeft een laboratoriumjasje aan en Jasper een bouwvakkers outfit, waar zijn zij in godsnaam mee bezig?

“Wij gaan in dit stuk terug naar de basis van onze speelstijl; dingen verplaatsen, handelingen uitoefenen, om dan uiteindelijk ergens te eindigen” – Jasper. 

Het duo neemt het publiek mee in een chaotisch act vol verrassingen.

“Chaotisch is volgens mij het beste woord om het stuk te omschrijven. Wij proberen een racket lancering na te bootsen en willen het zo omslachtig mogelijk maken daar te komen. Ons stuk begint nergens, het is een kaal podium. Wij bouwen het zo om dat mensen nog tot het einde zich afvragen waar wij in godsnaam mee bezig zijn.” – Saskia

DSC_7688


PUBLIEK AAN HET WOORD

“De avond barste uit van enthousiasme. Er is veel aandacht aan besteed, het was een verrassende en diverse avond. De act van Jasper en Saskia in de kelder bij NNT sprong er voor ons bovenuit. Het was lekker zinloos, heerlijk!” – Hedwig

DSC_7546

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s